start engelse versie van de site
  Blij met Beelden van Caroline van Beekhoff deel deze pagina op facebook deel deze pagina op twitter deel deze pagina op linkedin mail deze pagina door
home

 

Op deze pagina vind je een kleine greep uit de reacties van opdrachtgevers....
Ook geïnteresseerd in een speciaal gemaakt beeld? Neem contact op.

   

Opdrachtgever:
“Bedankt voor je kunstwerk LeBe. Persoonlijk zie ik en beleef ik ontroering als mijn oog naar dit juweel gaat. Het voetstuk stelt Gaia voor de aarde waar ik uit geboren ben. De drie opgaande gebogen lijnen dragen mijn leven, het zijn: Hoop Geloof en Liefde. Het doorzichtige kegelvormige object is mijn innerlijke, de kleuren mijn emoties opstijgend naar het oneindige.
In fijn overleg met Caroline werd dit prachtige kunstwerk door haar handen geboren. Ik ben er erg blij mee, en juist de betekenis en uitleg ervan maakt iets kleins, GROOTS.
Door haar veelzijdigheid heb ik al eerder een kunstwerk bij Caroline gekocht, heel kleurrijk: een genot om naar te kijken."

 

LeBe

LeBe
epoxy op rvs en wengé hout
30 cm hoog

 

Ergens Anders

ErgensAnders
amethist, brons, urnonderdelen
24 cm in hoogte en diameter

 

Opdrachtgever:
“Caroline heeft de urnen van mijn ouders, respectvol, omgevormd tot een spiritueel meesterwerk! Ze had de vrije hand hierin en voelde perfect aan wat mij zou aanspreken. Dankjewel Caroline!"

Opdrachtgever:
“De zachte vormen en de mooie verbintenis tussen het mannelijk en vrouwelijke is elke dag een streling voor het oog.”

Volo
diverse materialen
60 cm hoog


‘V’
brons op Anrochter groene kalksteen
beeld 60 cm, sokkel 72 cm


Opdrachtgever:
“de V van Maaike V zo noemde je het ooit, is het mooiste en meest bijzondere borstbeeld dat ik ooit gezien heb. Nog iedere dag genieten Martijn en ik ervan. De verschillende gaten die het licht op miraculeuze wijze doorlaten, hebben allen een betekenis, dingen die ik en Martijn hebben meegemaakt. Dit geeft het beeld een nog meer bijzondere betekenis. Het materiaal, onbuigzaam, sterk en door de verschillende vlakken verre van lomp! Hoe je dit ooit voor elkaar hebt gekregen? Grappig is ook hoe bezoekers reageren, vaak zien ze eerst borsten en pas daarna het prachtige van het kunstwerk. Heel veel dank hiervoor lieve lieve Caroline!”


Opdrachtgever:
“Elke morgen als we naar buiten kijken zien we de vertrouwde figuur van Christoffel , naar wie ik genoemd ben, in onze tuin.
Hij straalt rust en een zekere bescherming uit zoals hij daar met zijn lieve last op zijn schouders voortstapt. Alleen daarom zouden we hem nooit meer willen missen. Bovendien is het een prachtig beeld dat door iedereen mooi gevonden wordt en een sieraad is in de tuin. Caroline’s schepping blijft altijd bij ons.”

Christoffel
brons op beton
110 cm hoog


1,2,3 hihi
brons op mahonie
20 cm hoog

 

Opdrachtgever:
“Dit beeldje is mijn dierbaarste materiële bezit. Caroline heeft na grondig onderzoek mijn kinderen vereeuwigd in brons. Ze heeft dit met zo veel aandacht, oog voor detail en met fraaie compositie gedaan dat het elke keer weer een genot is er naar te kijken. Het beeldje ‘klopt’ vanuit elk perspectief, dat maakt dit beeldje met name zo speciaal en de blijheid die het uitstraalt met tegelijkertijd de hechte band tussen broer en zussen. Het is daarbij fijn iets unieks te bezitten iets gemaakt speciaal voor mij door mijn lieve vriendin Caroline.”


Opdrachtgever:
“Iedere dag opnieuw roept het beeld een gevoel bij me op zoals alleen mijn vrouw dat kan doen.”

 

Trots
diverse materialen op hout
levensgroot 150 & beeld 85 cm hoog


In je Sas
brons op mahonie
33 cm hoog


Eigenaar:
“Een prachtig beeldje dat ik kreeg van de vader van mijn kindje toen ik zwanger was. Een bijzonder cadeau in een bijzondere tijd. Wat ik zo leuk vind, is dat Caroline er heel goed in is geslaagd om mijn karakter in het beeld weer te geven. Heel knap! Ik herken mijzelf in het beeld en ben er erg blij mee. Het beeldje staat dan ook op een prominente plek in mijn huis. Een nieuwe opdracht voor een beeldje met als thema zoiets als "band tussen moeder & zoon" (inmiddels 4) volgt zeker!”

Opdrachtgever:
“Het was een 'vrije opdracht'-vraag: "Wil jij voor mij in een abstracte vorm uitbeelden wat jij bij mij voelt?“ Na een paar spannende weken - ik mocht en wilde niets zien - kwam de onthulling. Het doek ging er af en het beeld raakte mij zo recht in mijn hart, ik stond te bibberen op mijn benen. Prachtig! Dagelijks kijk ik met veel liefde en plezier naar mijn "Dance & Balance" die prominent in de kamer staat om mij te herinneren aan waar het leven eigenlijk om draait.”

Dance & Balance
chamotte op hout
totaal 140 cm hoog, beeld 20 cm


 

JaA!
diverse materialen op kersen
35 cm hoog


Opdrachtgevers:
“Voor ons is dit een heel bijzonder beeld! We hebben het gekregen voor ons trouwen, van mijn jaarclubvriendinnen, gemaakt door Caroline. Wij kijken er nog iedere dag met heel veel plezier naar!”

Opdrachtgevers:
“Dank voor het maken van ons ‘huwelijks beeld’. Het betekent heel veel voor ons en is een prachtig symbool voor onze liefde. Het dierbare gesprek dat wij samen voerden voorafgaand aan het maken van het beeld was ook heel bijzonder voor ons en die sfeer heb je weten over te brengen in het beeld. Wij hopen dat je op deze manier nog veel mensen gelukkig kan maken.”

Ensemble
diverse materialen op noten
52 cm hoog


 

Drieeenheid
staal, gips en ijzer op hout
beeld 40 cm en sokkel 122 cm hoog

 

  Opdrachtgever:
“Het was een 'vrije opdracht'-vraag van mij en mijn 2 broers:"Wil jij voor onze moeder een abstract beeld maken dat onze liefde voor haar en onze band met elkaar symboliseert?“ Een spannend proces, want mijn broers en ik hebben uiteenlopende gevoelens en meningen hierover en daarbij een verschillende 'smaak' voor kunst. En bovenal moest onze zeer kritische, kunstminnende moeder het natuurlijk ook heel mooi vinden! Caroline heeft ons geweldig begeleid in dit proces. 'De Drieeenheid' is zo een prachtige vertelling over ons gezin! Je kunt voor elk stukje, elke vorm een symbolische betekenis vinden. Tijdens de onthulling op de 70e verjaardag van onze moeder was ze zo onder de indruk van de verrassing en het prachtige beeld: ze was letterlijk sprakeloos. Twee jaar lang heeft ze genoten van 'De Drieeenheid' die toevallig naadloos aansloot op de overige kunst in haar huis. Het beeld was voor haar en voor ons zo bijzonder dat we 'De Drieeenheid' zelfs hebben meegenomen om het een prominente plaats te geven tijdens haar uitvaart. Nu staat 'De Drieeenheid' bij mij in huis en geeft het mij iedere dag het warme gevoel van de speciale band die mijn moeder en mijn broers met elkaar hadden en nog steeds hebben.”
   
Reacties van zakelijke opdrachtgevers tref je hier.
   

 


   
interesse stuur me een mail/ of bel 06-24 11 2004